Eddy de Beaumont

O, zit dat zo...

Kijk- en luistergebeurtenissen met een historisch tintje.

Educatief en onderhoudend.

 

 
 

 

Index

 

Vaderlandse geschiedenis

 

Annexionisme

 

Onze jongens?

 

Ambacht of industrie?

 

De Hinderwet uit 1875

 

Funerair erfgoed

 

Eindhoven, stad met een attitude!

 

Andere tijden

 

Nederlandse wapenindustrie

 

Contact / E-mail

 

 

Kent u dat gevoel?

 

Het komt weer eens op u neer. U moet op zoek naar een gastspreker.

Of u nu bestuurder bent van een bedrijf, vereniging of stichting, of u bent cursusleider. Wat u ook organiseert, een dagdeel moet gevuld worden door een buitenstaander. Aan deze persoon stelt u hoge eisen. Het programmaonderdeel moet passen binnen het bredere plaatje en de toehoorders moeten de bijdrage op prijs stellen. Met andere woorden: U moet zorgeloos uw doel bereiken. 

Dat kan!

Al eens aan het thema 'geschiedenis' gedacht? Te droog en te saai? 1600 Slag bij Nieuwpoort... Niemand weet waar Nieuwpoort ligt, laat staan wat daar gebeurd is. Dat zou goed kunnen, maar kan het dan niet anders? Jazeker, of dat kan! De geschiedenis biedt ons een scala van spannende en leuke verhalen. Verhalen die ons meer inzicht geven van de tijden die achter ons liggen en tegelijkertijd een brug slaan naar het heden. En dat alles gepresenteerd in een gezonde balans van diepgang en vermaak.

Wij hebben voor u een aantal lezingen, of zo u wilt, cursussen ontwikkeld. Afhankelijk van uw behoefte leveren wij ook maatwerk.

Neemt u gerust contact op, en laat u verrassen.